Zeleninová směs naložená v soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 46 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 39 g
- Sodík 810 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 303.5 mg
- Vláknina 6003.3 mg
- Vitamín A 6003.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 61.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechny druhy zeleniny očistíme, důkladně omyjeme a nastrouháme na nudličky. Posypeme solí a dobře promícháme.
-
2
Rozdělíme a namačkáme do sklenic a povrch posypeme malou vrstvou soli. Sklenice převážeme dvojitým celofánem a uchováme na temném a studeném místě.