Kapr na víně se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 538 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 117 g
- Sodík 234 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 145.5 mg
- Draslík 996.8 mg
- Vláknina 7021.6 mg
- Vitamín A 7021.6 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56.4 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného kapra rozkrájíme na porce, osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno.
-
2
Na másle zpěníme cibuli, přimícháme zeleninu a osmažíme. Na závěr vložíme porce kapra, posypeme kmínem a osmažíme z obou stran. K rybě přilijeme víno a na mírném plameni dusíme zhruba 35 minut, pokud je třeba, přilijeme víno.