Basilejské cibulové toasty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 6 g Sůl
  • 300 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 30 g Petržel - nať
  • 1.77 ml Olej slunečnicový
  • 2 ks Cibule
  • 8 plátek Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 624 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 1075 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 76.5 mg
  • Draslík 312.6 mg
  • Vláknina 9850 mg
  • Vitamín A 9850 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky toastového chleba potřeme máslem a namazanou stranou je položíme do pekáče. Na oleji osmahneme cibuli nadrobno, osolíme a rozdělíme na jednotlivé plátky chleba. Pokryjeme každý toast dvěma plátky sýra a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct na 15 minut. Podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu