Horké hrušky s vlašskými ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 28 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 22 mg
- Draslík 268.1 mg
- Vláknina 12710 mg
- Vitamín A 12710 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a rozčtvrtíme.
-
2
Na pánvi rozpálíme máslo a minutu na něm pražíme ořechy. Po minutě přidáme cukr a smažíme za stálého míchání další minutu. Do pánve přidáme opět trochu másla, rozčtvrcenou hrušku a smažíme 30 vteřin.
-
3
Do pánve přidáme rum, velmi lehce zamícháme a vše zalijeme smetanou.