Drůbeží játra a srdíčka s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 382 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 24 g
- Sodík 221 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 102 mg
- Draslík 347.7 mg
- Vláknina 249.8 mg
- Vitamín A 249.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vnitřnosti omyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Mandle opražíme nasucho. Česnek oloupeme a pokrájíme najemno.
-
2
Olej rozpálíme, vnitřnosti na něm osmahneme, přidáme česnek, petržel a mandle. Podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Osolíme a opepříme.