Drůbeží játra a srdíčka s mandlemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Játra drůbeží
  • 300 g Kuřecí srdíčka
  • 30 g Mandle plátky
  • 125 ml Víno bílé
  • 40 ml Olej slunečnicový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 382 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 221 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 102 mg
  • Draslík 347.7 mg
  • Vláknina 249.8 mg
  • Vitamín A 249.8 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.3 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vnitřnosti omyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Mandle opražíme nasucho. Česnek oloupeme a pokrájíme najemno.

  • 2

    Olej rozpálíme, vnitřnosti na něm osmahneme, přidáme česnek, petržel a mandle. Podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu