Vepřové kotlety obalované v parmezánu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 968 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 94 g
- Sodík 1001 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 86 mg
- Draslík 417.5 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 12 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme si větší misku, do které vložíme majonézu. Nahrubo nasekáme oloupanou cibuli, kterou přidáme k majonéze. Sýr parmezán nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Osolíme, opepříme a promícháme.
-
2
Kotlety naklepeme a vložíme do připravené majonézové směsi. Opět promícháme a necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě. Pak si na pánvi rozpálíme rostlinný olej a kotlety na něm prudce usmažíme.