Vepřové kotlety obalované v parmezánu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Parmezán
  • 400 ml Majonéza
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.13 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 968 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 94 g
  • Sodík 1001 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 86 mg
  • Draslík 417.5 mg
  • Vláknina 889.8 mg
  • Vitamín A 889.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 12 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme si větší misku, do které vložíme majonézu. Nahrubo nasekáme oloupanou cibuli, kterou přidáme k majonéze. Sýr parmezán nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Osolíme, opepříme a promícháme.

  • 2

    Kotlety naklepeme a vložíme do připravené majonézové směsi. Opět promícháme a necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě. Pak si na pánvi rozpálíme rostlinný olej a kotlety na něm prudce usmažíme.

Komentáře k receptu