Papriky s čedarem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 43 g
- Sodík 5326 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 185.7 mg
- Draslík 621.6 mg
- Vláknina 8685 mg
- Vitamín A 8685 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 163.9 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dvě vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na osminky. Čedar nastrouháme nahrubo, smícháme s majonézou, pepřem a ochutíme citronovou šťávou. Důkladně promícháme. Nakládané celé papriky scedíme a necháme okapat. Paprikové lusky naplníme sýrovou směsí, upravíme na talířky, ozdobíme osminkami vajec a podáváme jako předkrm.