Ovocný salát s tvarohem a skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Pistácie
  • 250 g Švestky
  • 250 g Hroznové víno
  • 200 g Tvaroh měkký - nízkotučný
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 1 ks Hrušky
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 321 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 333 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 11.3 mg
  • Draslík 702.3 mg
  • Vláknina 13021 mg
  • Vitamín A 13021 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pistácie nasekáme nahrubo.

  • 2

    Ovoce omyjeme pod studenou vodou a necháme oschnout. Švestky rozčtvrtíme a odpeckujeme. Hroznové víno rozpůlíme a odstraníme z něj jadérka. Hrušky rozkrojíme na čtvrtky, vyřízneme jádřince a dužninu nakrájíme na tenké plátky.

  • 3

    Tvaroh v misce smícháme s mlékem a se skořicí.

  • 4

    Připravené ovoce rozložíme na servírovací talíře, přidáme na něj ochucený tvaroh, posypeme nasekanými pistáciemi a podáváme.

Komentáře k receptu