Ovocný salát s tvarohem a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 321 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 8 g
- Sodík 333 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 11.3 mg
- Draslík 702.3 mg
- Vláknina 13021 mg
- Vitamín A 13021 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.4 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pistácie nasekáme nahrubo.
-
2
Ovoce omyjeme pod studenou vodou a necháme oschnout. Švestky rozčtvrtíme a odpeckujeme. Hroznové víno rozpůlíme a odstraníme z něj jadérka. Hrušky rozkrojíme na čtvrtky, vyřízneme jádřince a dužninu nakrájíme na tenké plátky.
-
3
Tvaroh v misce smícháme s mlékem a se skořicí.
-
4
Připravené ovoce rozložíme na servírovací talíře, přidáme na něj ochucený tvaroh, posypeme nasekanými pistáciemi a podáváme.