Vepřové ražniči

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1000 g Vepřová kýta
  • 20 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 100 g Tuk
  • 150 g Cibule
  • 150 g Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 331 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 846 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 76.5 mg
  • Draslík 358.3 mg
  • Vláknina 1073 mg
  • Vitamín A 1073 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou kýtu nebo panenskou svíčkovou opláchneme a přes vlákno nakrájíme 4 plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.

  • 2

    Opečené plátky naskládáme na talíř, přelijeme výpekem, obložíme cibulí nakrájenou na jemno, hořčicí a ihned podáváme.

Komentáře k receptu