Vepřové ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 26 g
- Sodík 846 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 76.5 mg
- Draslík 358.3 mg
- Vláknina 1073 mg
- Vitamín A 1073 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřovou kýtu nebo panenskou svíčkovou opláchneme a přes vlákno nakrájíme 4 plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.
-
2
Opečené plátky naskládáme na talíř, přelijeme výpekem, obložíme cibulí nakrájenou na jemno, hořčicí a ihned podáváme.