Pikantní treska v medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 3 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 92.5 mg
- Draslík 1066.6 mg
- Vláknina 1127.8 mg
- Vitamín A 1127.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.9 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Najemno si nasekáme cibuli s pažitkou a v míse ji smícháme s olejem. Přidáme petržel, chilli, sójovou omáčku a med. Všechno důkladně promícháme a necháme 5 minut v ledničce odležet.
-
2
Mezitím si očistíme tresky, zbavíme je ploutví a ocasu. Nožem lehce nařízneme po celé délce z obou stran. Připravenou marinádou tresky naplníme. Maso poté opět přiklopíme zpět k sobě a dáme do ledničky na 1 hodinu odležet.
-
3
Grilovací desku pořádně potřeme olejem a tresky necháme na vysokou teplotu grilovat z obou stran, dokud nejsou měkké.