Česneková marináda na maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Tymián sušený
  • 1 kávová lžička Bazalka
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Rozmarýn sušený
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 140 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 119 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 63.6 mg
  • Vláknina 982.7 mg
  • Vitamín A 982.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek oloupeme a prolisujeme.

  • 2

    V míse metlou důkladně smícháme olej, bílé víno a prolisovaný česnek, podle chuti přidáme citronovu šťávu, bazalku, tymián a rozmarýn, opepříme a osolíme.

Komentáře k receptu