Ostré karbanátky se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 530 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 37 g
- Sodík 433 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 156.6 mg
- Draslík 648.3 mg
- Vláknina 994.8 mg
- Vitamín A 994.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Feferonku nakrájíme nadrobno. Sýr nakrájíme na malé kostičky. V míse oba druhy masa opepříme, osolíme, přidáme chilli koření, vše důkladně promícháme s trochou vývaru a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Potom k masu přidáme nakrájenou cibuli, feferonky a sýr, vše důkladně promícháme a ze směsi vytvoříme menší karbanátky.
-
2
V pánvi rozehřejeme olej a v něm karbanátky osmažíme do zlatavé barvy.