Chilský hovězí guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 16 g
- Sodík 158 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 108.8 mg
- Draslík 79 mg
- Vláknina 1737.6 mg
- Vitamín A 1737.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.
-
2
Ve velké pánvi rozehřejeme olej, na něm krátce osmahneme chilli koření, pak přidáme nakrájené maso a za stálého míchání ze všech stran opečeme. K opečenému masu přisypeme nakrájená kolečka cibule, posypeme mletou sladkou paprikou, promícháme a pečeme doměkka ve šťávě, kterou maso pustilo.