Vepřová játra na roštu (minutka)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1000 g Játra vepřová
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 30 g Sůl
  • 23.48 g Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 155 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 1253 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 303.2 mg
  • Draslík 274.5 mg
  • Vláknina 53 mg
  • Vitamín A 53 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřová játra očistíme, opláchneme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a po obou stranách rychle opečeme - nejlépe na oleji.

  • 2

    Játra osolíme a na talíři přelijeme vlastním výpekem.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu