Zelené papriky s kari a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 30 g
- Sodík 54 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 33 mg
- Draslík 310.2 mg
- Vláknina 6046 mg
- Vitamín A 6046 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 141.5 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky podélně rozpůlíme, vykrojíme semena a nakrájíme na podélné proužky. Osmažíme je na rozpáleném oleji, osolíme, přimícháme kari koření, vodu a dusíme.
-
2
Když jsou papriky téměř měkké, vmícháme smetanu, necháme přejít varem a zakapeme citronem.