Mango s parmezánem a hřebenatkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 132 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 4 g
- Sodík 444 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 31.5 mg
- Draslík 311.9 mg
- Vláknina 1178 mg
- Vitamín A 1178 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve zbavíme hřebenatky tuhého svalu a potom je nakrájíme každou na 4 plátky. Připravené plátky osolíme, opeříme, pokapeme citronovou šťávou, promícháme a necháme odležet.
-
2
Servírujeme studené tak, že hřebenatky poskládáme kolem dokola talíře a do středu kruhu před hřebenatky dáme na jemné nudličky pokrájené mango posypané kousíčky parmezánu a pokapané olejem.