Dušené skopové maso s bramborami a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 589 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 44 g
- Sodík 225 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 543.5 mg
- Vláknina 8033.1 mg
- Vitamín A 8033.1 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.1 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopové maso očistíme a nakrájíme na kostky. Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno, sterilované fazolky slijeme a necháme okapat. Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
-
2
Maso orestujeme na oleji, přimícháme cibuli, sůl, pepř a orestujeme. Přidáme brambory a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké.
-
3
Nakonec vmícháme rajčata a fazolky. Směs necháme přejít varem a podáváme.