Vejce míchaná s rybím filé a s pórkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Pažitka
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 3 ks Pórek
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 404 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 192 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 289.2 mg
  • Draslík 558.5 mg
  • Vláknina 9585.5 mg
  • Vitamín A 9585.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33 mg
  • Vitamín E 3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmahneme bílou část pórku nakrájenou na kolečka. Přidáme máslo, filé nakrájené na kousky, sůl, kmín a podlijeme trochou vody.

  • 2

    Když je filé měkké a šťáva vysmahnutá, přilijeme mírně osolená vejce rozšlehaná s vodou. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.

  • 3

    Před podáváním posypeme pokrm nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu