Vejce míchaná s rybím filé a s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 18 g
- Sodík 192 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 289.2 mg
- Draslík 558.5 mg
- Vláknina 9585.5 mg
- Vitamín A 9585.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji osmahneme bílou část pórku nakrájenou na kolečka. Přidáme máslo, filé nakrájené na kousky, sůl, kmín a podlijeme trochou vody.
-
2
Když je filé měkké a šťáva vysmahnutá, přilijeme mírně osolená vejce rozšlehaná s vodou. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.
-
3
Před podáváním posypeme pokrm nasekanou pažitkou.