Vaječný salát se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 šálek Zakysaná smetana
  • 1 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 398 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 232 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 426.8 mg
  • Draslík 271.8 mg
  • Vláknina 2209.3 mg
  • Vitamín A 2209.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.7 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zakysanou smetanu ochutíme solí, pepřem, hořčicí, strouhaným křenem a špetkou cukru.

  • 2

    Potom přidáme nastrouhaný sýr a oloupané jablko nakrájené na nudličky. Nakonec vmícháme natvrdo uvařená vejce nakrájená na malé kousky.

Komentáře k receptu