Vepřové plátky s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 34 g
- Sodík 357 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 127 mg
- Draslík 802 mg
- Vláknina 4102.8 mg
- Vitamín A 4102.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po obvodu nařízneme. Maso osolíme, opepříme a po obou stranách grilujeme doměkka.
-
2
Očištěný celer nakrájíme na nudličky, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a podusíme chvíli na rozehřátém másle.
-
3
K měkkému celeru přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a ještě krátce podusíme.
-
4
Hotové vepřové plátky upravíme na nahřáté talíře, pokryjeme celerovou směsí a posypeme nastrouhaným sýrem.