Domácí vývar hovězí

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 310 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 1 ks Rajčata
  • 5 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 kg Kosti hovězí morkové
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2265 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 412 g
  • Sodík 396 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 125.8 mg
  • Vláknina 6384.5 mg
  • Vitamín A 6384.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme a opláchneme hovězí kosti. Dáme je na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia 15 minut.

  • 2

    Kosti poté vložíme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer, rajče, celý pepř, petržel, bobkový list, sůl, stroužek česneku a zalijeme studenou vodou.

  • 3

    Přivedeme vývar k varu a necháme táhnout 5 hodin.

  • 4

    Poté vývar scedíme a můžeme podávat.

Komentáře k receptu