Vývar z kuřete

Hodnocení 0x 2x
Čas přípravy: 265 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 2 ks Bobkový list
  • 5 ks Pepř černý celý
  • 3 l Voda pitná
  • 1 kg Kuřecí skelety
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Tymián čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 102 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 173 g
  • Sodík 56 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 245.7 mg
  • Vláknina 9431.8 mg
  • Vitamín A 9431.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme a propláchneme kuřecí skelety studenou vodou. Vyskládáme je na plech a dáme do předehřáté trouby na 160 stupňů zapéct na 10 minut.

  • 2

    Skelety dáme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, pórek, celer, petržel, tymián, bobkový list, celý pepř a zalijeme studenou vodou.

  • 3

    Přivedeme k varu a necháme zvolna táhnout 4 hodiny.

  • 4

    Poté scedíme, osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře k receptu