Ryba s francouzským kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 1 g
- Sodík 305 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 72.9 mg
- Draslík 531.2 mg
- Vláknina 6404.7 mg
- Vitamín A 6404.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme v osolené vodě brambory a necháme vychladnout.
-
2
Omyjeme a osušíme filety.
-
3
Nakrájíme cibuli na kousky, přidáme šťávu z citronu a vše promícháme s vínem.
-
4
Povaříme minutu směs, necháme vychladnout a nalijeme na filety.
-
5
Nakrájíme na plátky brambory a naskládáme do zapékací mísy.
-
6
Rybu se směsí dáme na brambory a zasypeme nastrouhaným sýrem.
-
7
Pečeme 20 minut při 150 stupních.