Octová prsíčka kachní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 100 ml Vývar drůbeží
  • 150 ml Balsamico ocet
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 ks Kachní prsa
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 447 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 560 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 145.5 mg
  • Draslík 454.5 mg
  • Vláknina 285 mg
  • Vitamín A 285 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nařežeme kůži na prsou, položíme je na pánev kůží dospod a pozvolna pečeme, aby se kůže vypekla do zlatova. Poté opečeme i z druhé strany a následně necháme zapéct v troubě.

  • 2

    Vypečený tuk z pánve slijeme a přilijeme balzámový ocet, zredukujme, přidáme vývar. Svaříme znovu s medem, nakonec vmícháme máslo. Osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře k receptu