Candátové filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 114 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 3 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 1.1 mg
- Draslík 254.3 mg
- Vláknina 1939.7 mg
- Vitamín A 1939.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Cuketu omyjeme, odstraníme stopky a nakrájíme na plátky. Máslo rozehřejeme v pánvi a osmahneme cuketu 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek, bílé víno a necháme povařit 8 minut.
-
2
V pánvi rozehřejeme margarín, rybu v něm osmahneme po obou stranách 2 minuty, poté ji osolíme, opepříme a dáme na talíře s cuketou.