Arabský vajíčkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 116 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 9 g
- Sodík 142 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 118.8 mg
- Vláknina 681.7 mg
- Vitamín A 681.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme, ochladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
-
2
Jarní cibulky omyjeme a nakrájíme na kolečka, petrželku nasekáme na jemno. Vše smícháme, upravíme v servírovací míse a přelijeme zálivkou.
-
3
Tu připravíme smícháním oleje, citronové šťávy, chilli, papriky a kmínu, vše ještě podle chuti opepříme a osolíme, znovu promícháme.
-
4
Podáváme s pečivem.