Ryba na grilu po arabsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1200 g Kambala
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kurkuma
  • 1 špetka Šafrán
  • 1 špetka Koriandr mletý
  • 1 špetka Kmín mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 dl Voda pitná
  • 0.2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 208 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 341 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 96 mg
  • Draslík 537.3 mg
  • Vláknina 1268.9 mg
  • Vitamín A 1268.9 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vykuchané a omyté ryby osolíme, necháme v chladnu odležet.

  • 2

    Cibuli pokrájíme na jemno, česnek prolisujeme, promícháme metlou s vodou a kořením. Touto nádivkou ryby naplníme, uzavřeme jehlami.

  • 3

    Rozpálíme gril, na olejem potřené grilovací mřížce ryby grilujeme z obou stran, dokud nezískají zlatavou barvu a křupavou kůrku.

Komentáře k receptu