Brokolice po japonsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 67 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 3 g
- Sodík 39 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 384.7 mg
- Vláknina 6224 mg
- Vitamín A 6224 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 106.1 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou a omytou brokolici rozebereme na růžičky a nakrájíme na tenké plátky.
-
2
V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme nasekaný česnek, přidáme brokolici a smažíme asi 5 minut doměkka.
-
3
Usmaženou brokolici namáčíme v sójové omáčce smíchané s citronovou šťávou.