Horké máslo s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 862 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 84 g
- Sodík 483 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 832 mg
- Draslík 463.5 mg
- Vláknina 10399 mg
- Vitamín A 10399 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 95.6 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 92.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole rozehřejeme máslo, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Odstavíme z ohně.
-
2
Do másla vmícháme nadrobno nakrájená vejce, které jsme uvařili natvrdo. Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželovou nať.
-
3
Horkou omáčkou poléváme grilované nebo vařené ryby.