Fazolová polévka s treskou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 690 kcal
- Sacharidy 94 g
- Tuky 16 g
- Sodík 456 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 94 g
- Cholesterol 18.9 mg
- Draslík 3021.8 mg
- Vláknina 46802.5 mg
- Vitamín A 46802.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci rozpálíme olej, osmahneme na plátky nakrájenou cibulku, celer a cuketu. Zelenina musí změknout, nikoliv však zčernat.
-
2
Nyní přidáme do hrnce vývar, osolíme, opepříme a přidáme rybu. Vaříme tak dlouho, dokud se nebude maso rozpadat. Nakonec přidáme do polévky smetanu a fazole z konzervy, přivedeme k varu a můžeme podávat.