Fazolová polévka s treskou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Treska aljašská
  • 600 g Fazole bílé
  • 50 ml Olej olivový
  • 50 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 500 ml Vývar rybí
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 1 ks Cuketa
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 690 kcal
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 456 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 94 g
  • Cholesterol 18.9 mg
  • Draslík 3021.8 mg
  • Vláknina 46802.5 mg
  • Vitamín A 46802.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci rozpálíme olej, osmahneme na plátky nakrájenou cibulku, celer a cuketu. Zelenina musí změknout, nikoliv však zčernat.

  • 2

    Nyní přidáme do hrnce vývar, osolíme, opepříme a přidáme rybu. Vaříme tak dlouho, dokud se nebude maso rozpadat. Nakonec přidáme do polévky smetanu a fazole z konzervy, přivedeme k varu a můžeme podávat.

Komentáře k receptu