Zelené gazpacho

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Losos uzený
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Avokádo
  • 2 ks Rajčata
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Ocet ze šampaňského - Balsamic
  • 3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 246 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 33.5 mg
  • Draslík 806.5 mg
  • Vláknina 10547.5 mg
  • Vitamín A 10547.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.2 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do velkého hrnce nalijeme litr vody a dáme vařit spolu s cibulí, česnekem, paprikou, rajčaty. Vše vaříme cca 15 minut. Do mixéru dáme obsah hrnce plus okurku, oloupané avokádo, ocet a olej. Osolíme, opepříme a umixujeme dohladka.

  • 2

    Necháme vychladit a před podáváním ozdobíme plátkem lososa.

Komentáře k receptu