Petrželové máslo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 120 g Máslo čerstvé
  • 0.125 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 177 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 28.8 mg
  • Draslík 6.5 mg
  • Vláknina 67.2 mg
  • Vitamín A 67.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Petrželovou nať nasekáme na jemno, změklé máslo utřeme se solí.

  • 2

    Do másla vmícháme petrželovou nať, zakápneme citronovou šťávou. Na fólii vytvarujeme váleček, zabalíme a necháme v lednici vychladit.

Komentáře k receptu