Teplý bramborový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Rajčata
  • 1 ks Zelí čínské
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 polévková lžíce Mandle
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 196 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 965.3 mg
  • Vláknina 13087.4 mg
  • Vitamín A 13087.4 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 59.5 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme, nakrájíme a orestujeme na rozpáleném oleji.

  • 2

    Přidáme nasekané mandle, kopr, nakrájené zelí a pórek. Ochutíme solí, pepřem.

  • 3

    Přidáme na proužky nakrájené rajče, promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu