Teplý bramborový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 196 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 7 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 965.3 mg
- Vláknina 13087.4 mg
- Vitamín A 13087.4 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.5 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme, nakrájíme a orestujeme na rozpáleném oleji.
-
2
Přidáme nasekané mandle, kopr, nakrájené zelí a pórek. Ochutíme solí, pepřem.
-
3
Přidáme na proužky nakrájené rajče, promícháme a podáváme.