Kuřecí maso s broklicí a paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 174 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 3 g
- Sodík 142 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 51.2 mg
- Draslík 675.7 mg
- Vláknina 5595 mg
- Vitamín A 5595 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 107.5 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brokolici nařežeme na malé růžičky, nasypeme do vroucí vody a povaříme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat. Papriku bez jádřince nakrájíme na nudličky, šalotku nadrobno, kuřecí maso na slabé proužky.
-
2
Maso zakapeme sojovou omáčkou, worcesterem, promícháme, zasypeme solamylem, pepřem a necháme odležet.
-
3
V pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso, zprudka orestujeme, přisypeme brokolici, papriku, šalotku, promícháme, podlijeme troškou vody a podusíme doměkka.