Salát ředkvičkový s jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 13 g
- Sodík 183 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 34.3 mg
- Draslík 537.6 mg
- Vláknina 7250.7 mg
- Vitamín A 7250.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky, vykrojíme jádřince, jablka nakrájíme na plátky a v míse zakapeme citronovou šťávou. Omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka. Zálivku připravíme smícháním smetany s cukrem a solí.
-
2
K jablkům přidáme ředkvičky a vmícháme zálivku. Před podáváním necháme salát vychladit.