Salát z petržele s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 148 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 6 g
- Sodík 121 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 849.8 mg
- Vláknina 12826 mg
- Vitamín A 12826 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 174.9 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Petržel očistíme, oloupeme a nastrouháme najemno. Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince a jablka nakrájíme nadrobno. Cibuli nakrájíme najemno.
-
2
V míse promícháme petržel s jablky a cibulí, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a přilijeme olej.
-
3
Před podáváním necháme salát vychladit.