Salát z pomeranče a kuřecího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 11 g
- Sodík 737 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 52.9 mg
- Draslík 596.6 mg
- Vláknina 5866.5 mg
- Vitamín A 5866.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 90 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařená kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, vložíme do větší mísy, osolíme, opepříme a dáme stranou vychladnout. Zatímco maso chladne, oloupeme pomeranče, rozdělíme na jednotlivé měsíčky, ze kterých stáhneme blánu. Nakrájíme je na menší kousky, které vložíme do mísy k vychladlému kuřecímu masu společně s na proužky rozkrájeným řapíkatým celerem, na malé kousky pokrájenou jarní cibulkou, žlutou paprikou a zalijeme dresingem, který jsme si připravili smícháním jogurtu, majonézy, medu a nasekané petrželové natě.