Rajčatový salát s bazalkou a sýrem bocconcini
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 14 g
- Sodík 171 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 181.7 mg
- Vláknina 1464.2 mg
- Vitamín A 1464.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata a sýr Bocconcini pokrájíme na tenké plátky, spolu s bazalkovými lístky vyrovnáme na talíře.
-
2
Extra panenský olivový olej utřeme s balzamikovým octem, tímto dresinkem polijeme připravený salátový základ, osolíme mořskou solí a opepříme.
-
3
Podáváme s čerstvým chlebem.