Ovocné balíčky s karamelem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 75 g
- Tuky 18 g
- Sodík 41 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 74 g
- Cholesterol 37 mg
- Draslík 315.2 mg
- Vláknina 6800 mg
- Vitamín A 6800 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve připravíme polevu: na pánvi rozpustíme máslo, přidáme cukr, Golden sirup a za stálého míchání na mírném ohni povaříme, dokud se cukr nerozpustí. Vlijeme šlehačku, vanilkovou tresť, přivedeme k varu a hned odstavíme.
-
2
Na pracovní ploše rozložíme čtverce alobalu, naskládáme na ně čtvrtky broskví, půlky fíků a borůvky. Důkladně zabalíme a grilujeme při nízké teplotě 10 minut. Opatrně rozbalíme, přemístíme ovoce na talířek, přelijeme hotovou polevou.