Se zelenými paprikami vepřové maso
Suroviny
- 450 g Vepřová plec
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Voda pitná
- 1 kávová lžička Pepř černý mletý
- 1 kávová lžička Ocet vinný
- 1 kávová lžička Solamyl
- 2 ks Paprika zelená
- 1 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Vývar drůbeží
- 0.01 polévková lžíce Olej rostlinný
- 1 polévková lžíce Omáčka Hoisin
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 23 g
- Sodík 308 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 79.9 mg
- Draslík 399 mg
- Vláknina 1466 mg
- Vitamín A 1466 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na plátky nakrájíme vepřové maso, a poté ještě na nudličky. Rozehřejeme ve woku olej, přidáme rozetřený česnek, nudličky a nakrájené papriky zbavené semínek. Promícháme a 1 minutu smažíme. Občas pánví zatřeseme.
-
2
Vmícháme vývar, omáčku hoisin, ocet, sůl, pepř a necháme vařit 3 minuty. Přidáme kašičku ze solamylu a vody a vaříme za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.
-
3
Ihned podáváme.