Se zelenými paprikami vepřové maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Vepřová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Voda pitná
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 kávová lžička Solamyl
  • 2 ks Paprika zelená
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Vývar drůbeží
  • 0.01 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Omáčka Hoisin
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 303 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 308 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 79.9 mg
  • Draslík 399 mg
  • Vláknina 1466 mg
  • Vitamín A 1466 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na plátky nakrájíme vepřové maso, a poté ještě na nudličky. Rozehřejeme ve woku olej, přidáme rozetřený česnek, nudličky a nakrájené papriky zbavené semínek. Promícháme a 1 minutu smažíme. Občas pánví zatřeseme.

  • 2

    Vmícháme vývar, omáčku hoisin, ocet, sůl, pepř a necháme vařit 3 minuty. Přidáme kašičku ze solamylu a vody a vaříme za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu