Mexické klobásy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 621 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 54 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 10.5 mg
- Draslík 47.9 mg
- Vláknina 725 mg
- Vitamín A 725 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Klobásy v půlce rozkrojíme, rozevřeme je a naplníme cibulí nakrájenou na kolečka a rajčaty pokrájenými na plátky. Posypeme nastrouhaným Eidamem, naskládáme je na gril a grilujeme přibližmě 2 minuty.