Salát z červené řepy s hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1051 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 356.3 mg
- Vláknina 10605 mg
- Vitamín A 10605 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakládanou červenou řepu scedíme a nakrájíme na proužky, jablka oloupeme, rozkrojíme, odstraníme jádřince a nastrouháme nahrubo, očištěný křen nastrouháme na jemno.
-
2
Do misky nasypeme řepu, jablka, křen, osolíme, opepříme, hořčici naředíme troškou oleje a vmícháme do salátu.