Salát z červené řepy s hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Červená řepa sterilovaná
  • 150 g Jablka
  • 50 g Křen
  • 8 g Olej olivový extra panenský
  • 25 g Hořčice
  • 4 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 167 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 1051 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 356.3 mg
  • Vláknina 10605 mg
  • Vitamín A 10605 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakládanou červenou řepu scedíme a nakrájíme na proužky, jablka oloupeme, rozkrojíme, odstraníme jádřince a nastrouháme nahrubo, očištěný křen nastrouháme na jemno.

  • 2

    Do misky nasypeme řepu, jablka, křen, osolíme, opepříme, hořčici naředíme troškou oleje a vmícháme do salátu.

Komentáře k receptu