Filé zapečené s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 9 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 72 mg
- Draslík 40 mg
- Vláknina 390.8 mg
- Vitamín A 390.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou a sušeným koprem. Směs osolíme a ochutíme citronovou šťávou.
-
2
Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, urovnáme do zapékací mísy a pokapeme připraveným bylinkovým máslem.
-
3
Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě 8-10 minut.
-
4
Můžeme podávat s vařenými bramborami a dušenou zeleninou.