Dip ze sýru s mákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 18 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 82.2 mg
- Vláknina 1963.3 mg
- Vitamín A 1963.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve v pánvi na mírném plameni opečeme mák, promíchaný s nasekaným česnekem a olejem. Opékáme zhruba 3 minuty za častého míchání.
-
2
Mezitím v míse smícháme nasekanou rukolu, sýr a sójovou omáčku.
-
3
Směs přendáme do servírovacích misek, na každou porci nandáme trochu směsi z pánve. Ihned servírujeme.