Dušený králík se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2039 kcal
- Sacharidy 78 g
- Tuky 437 g
- Sodík 9197 mg
- Bílkoviny 216 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 618 mg
- Draslík 5750.3 mg
- Vláknina 53550 mg
- Vitamín A 53550 mg
- Vitamín B6 6.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 164.8 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 72.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme cibuli nadrobno, osmahneme, přidáme na kousky pokrájené maso, osolíme a opečeme ze všech stran. Přilijeme vývar z králičích kostí a dusíme do poloměkka.
-
2
Zeleninu nakrájíme na kostky a přidáme k masu. Dusíme doměkka.
-
3
Můžeme dochutit citrónovou šťávou.