Parmice pečená s fetou a olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 21 g
- Sodík 838 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 84.1 mg
- Draslík 543.9 mg
- Vláknina 3828.3 mg
- Vitamín A 3828.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Každou porci očištěné ryby položíme na plát alobalu a potřeme lžící oleje. Na maso poklademe na kostky nakrájenou fetu a posypeme nahrubo nasekanými olivami. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme dle chuti. Zabalíme do alobalu a konce zahrneme.
-
2
Balíčky rozložíme na plech a v troubě předehřáté na 220 °C pečeme cca 10-12 minut. Zabalené necháme 10 minut odpočinout. Poté vyjmeme a ihned podáváme.