Parmice pečená s fetou a olivami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Olivy černé
  • 600 g Parmice
  • 125 g Sýr Feta
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 špetka Sůl
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 325 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 838 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 84.1 mg
  • Draslík 543.9 mg
  • Vláknina 3828.3 mg
  • Vitamín A 3828.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Každou porci očištěné ryby položíme na plát alobalu a potřeme lžící oleje. Na maso poklademe na kostky nakrájenou fetu a posypeme nahrubo nasekanými olivami. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme dle chuti. Zabalíme do alobalu a konce zahrneme.

  • 2

    Balíčky rozložíme na plech a v troubě předehřáté na 220 °C pečeme cca 10-12 minut. Zabalené necháme 10 minut odpočinout. Poté vyjmeme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu