Treska s tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 171 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 5 g
- Sodík 301 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 61.5 mg
- Draslík 647 mg
- Vláknina 1008.3 mg
- Vitamín A 1008.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo rozpustíme v misce v mikrovlnné troubě. Omyté filety z tresky osolíme, opepříme a rozložíme do vhodné ploché nádoby. Zakapeme citronovou šťávou a máslem, posypeme oloupanou, nasekanou cibulí a tymiánem. Přikryté dusíme při plném výkonu v mikrovlnné troubě 8-9 minut. Necháme dojít pod pokličkou ještě 5 minut.
-
2
Hotovou tresku podle chuti přisolíme a opepříme.
-
3
Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.