Vývar rybí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 1 g
- Sodík 529 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 62.4 mg
- Draslík 337.2 mg
- Vláknina 4867.9 mg
- Vitamín A 4867.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce s vodou vložíme omyté hlavy z bílých ryb. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, nahrubo nakrájené řapíky celeru, na kolečka nakrájenou mrkev, bobkový list, petrželku, černý pepř, citron nakrájený na kolečka a bílé suché víno. Pozvolna vaříme přibližně 30 minut, přičemž se tvoří pěna, kterou průběžně odstraňujeme.
-
2
Hotový vývar přecedíme a můžeme hned použít, nebo jej můžeme zmrazit.