Rajčatový salát s vejci a jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 116 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1198 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 129.2 mg
- Draslík 410.4 mg
- Vláknina 5329.8 mg
- Vitamín A 5329.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
-
2
Omytá rajčata nakrájíme na kousky, vejce a nakládanou okurku nakrájíme na kolečka. Vše vsypeem do mísy a přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.
-
3
Salát zalijeme rozmíchaným jogurtem, zlehka promícháme a podle chuti osolíme a osladíme.