Modrohlav na česneku a petrželi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 5 g
- Sodík 232 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 97.5 mg
- Draslík 598.9 mg
- Vláknina 378 mg
- Vitamín A 378 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole rozehřejeme 1 lžíci oleje a položíme na něj omyté filety kůží dolu. Zbylým olejem filety přelijeme. Do pekáče přidáme utřený česnek a maso osolíme.
-
2
Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 10-15 minut doměkka. Nakonec posypeme nasekanou petrželkou.